Belevenis Cadeau De maand van het geld uitgeven komt er weer aan, oftewel december, de maand van sinterklaas, kerst, oud & nieuw en vast ook nog wel wat verjaardagen. Op een gegeven moment weet je niet meer wat voor cadeau je nu weer moet geven. Je wilt graag iets origineels geven, maar ja, wat? Doe een belevenis cadeau! Als je de persoon een beetje kent kun je iets uitkiezen wat zeker in de smaak valt. Hier wat ideeën.

Belevenis cadeau 1: (Stunt)Vliegen

belevenis 1 -  zelf (stunt)vliegen

De ontvanger zal in ieder geval gaan (stunt)vliegen tijdens dit belevenis cadeau, maar wat zit er allemaal in het pakket? De ontvanger krijgt een gepersonaliseerde belevenisbon, een kop koffie of thee bij aankomst, begeleiding en uitleg door een professionele instructeur en uiteraard de vlucht zelf. De instructeur zal eerst de oefeningen voordoen en vervolgens mag je zelf loopings en spins en dergelijke maken. De totale belevenis duurt ongeveer 2,5 uur.

Belevenis cadeau 2: Stunts uitvoeren

Belevenis 2- Zelf stunts uitvoeren Je moet wel zeker weten dat de ontvanger een durfal is (dat geldt trouwens ook voor het eerste belevenis cadeau), maar dan weet je zeker dat diegene dit ontzettend vet gaat vinden. Bij dit “zelf stunts uitvoeren” belevenis cadeau zal de ontvanger namelijk drie stunts uitvoeren, waaronder een “carhit workshop”, een “venstersprong workshop” en een “filmgevecht workshop”. Dit alles onder ervaring van een professionele stuntman uiteraard. Wat er verder valt onder dit belevenis cadeau? Een kop koffie, thee of frisdrank bij aankomst, een introductie DVD en uitleg van het programma. De totale belevenis duurt ongeveer 4 uur.

Belevenis cadeau 3: Sandbuggy rijden

Belevenis 3 - Sandbuggy rijden Iets minder geld te besteden? Dit belevenis cadeau sand buggy rijden
kost maar € 59,- in tegenstelling tot de bovenstaande belevenissen die meer dan € 100,- kosten. Dit belevenis cadeau bevat een gepersonaliseerde belevenisbon en een uur crossen in een sandbuggy. Het klinkt misschien wat kinderachtig, maar is echt vet! Je moet minimaal 16 jaar oud zijn en langer zijn dan 1.60 meter.