bouwmaterialen

Tien jaar geleden had ik niet gedacht dat ik ooit zelf een huis zou gaan bouwen, maar het is er toch van gekomen. En dacht ik vroeger al dat het ongelooflijk veel werk was, in werkelijkheid is het nog veel erger. Alle vrije tijd die ik heb gaat op in het huis en sociale contacten worden alleen onderhouden tijdens de koffiepauzes. Wel heb ik een manier gevonden om niet honderd keer heen en weer te reizen voor bouwmaterialen: Bouwbestel.nl.

Bouwbestel.nl

Bij Bouwbestel kun je zoveel bouwmaterialen bestellen, dat ik van sommige producten nog nooit gehoord had. Heb jij wel eens gehoord van bouwmaterialen als raamdorpelstenen of zwaluwstaartplaten? Misschien ben ik geen echte man door dat niet te weten, maar hé, nu weet ik het wel.
Bouwbestel maakt reclame met het feit dat ze de bouwmaterialen leveren tegen de laagste bezorgkosten. Koop je voor meer dan 350 euro aan bouwmaterialen, dan betaal je geen bezorgkosten. Koop je voor minder aan bouwmaterialen, dan betaal je slechts 17,50 euro. Ze leveren de bouwmaterialen snel, namelijk binnen 3 werkdagen. Wel leveren ze de bouwmaterialen alleen onder werktijden, wat het soms wel lastiger maakt.

Waar moet je op letten bij het laten bezorgen van bouwmaterialen?

In principe is het een kwestie van bouwmaterialen bestellen en thuis zijn om de bestelling binnen te halen. Je moet er wel rekening mee houden dat de bouwmaterialen op pallets worden gebracht. Sommige pallets zijn statiegeld pallets, die worden door bouwbestel zelf weer opgehaald. Andere bouwmaterialen worden geleverd op wegwerp pallets en die moet je zelf afvoeren. Let er dus goed op op wat voor pallets de bouwmaterialen zijn gebracht. Ook is het handig om contact op te nemen met bouwbestel wanneer je een hele grote bestelling bouwmaterialen wilt doen. Het is dan misschien mogelijk om korting te krijgen.