Heren, we moeten ons wapenen. Voor wie is de meeste mode in de wereld gemaakt? cheap mlb jerseys Voor vrouwen. Waar staat het winkelcentrum vol mee? Met dameswinkels. Wie smeren ons de herenmode wholesale jerseys aan? Vrouwen. Allemaal prima. Maar er is 1 ding dat Releases we echt MuhmadEmad niet over ons heen kunnen laten komen: de Heren Sandaal.

De Heren Sandaal is terug

Ja, het is echt zo, de trend op schoenengebied voor mannen deze zomer is de heren sandaal. Stond hij jarenlang symbool voor hoe je je als man Status niet moet kleden, krijgen we nu dit. We waren er net aan gewend dat je deze comfortabele versie van de slipper toch echt niet kan dragen, Boek en nu moeten we er ineens weer aan. En dan volgend jaar zeker nog met witte sokken erin ook! Het moet niet gekker worden..

We worden erin geluisd!

Volgens mij willen Vakantiebestemmingen ze ons er gewoon inluizen. Ze laten de wat zogenaamde mannen op cheap nfl jerseys een catwalk met van die heren sandalen aan hun vrouwelijke mannen-voetjes en “Goh, Offene dat staat eigenlijk best mooi!”, zegt je vriendin dan. Voor je het weet trappen we erin: Twee weken later koop jij in de eerste de beste schoenenwinkel (we blijven natuurlijk wel mannen) een we paar van die cheap mlb jerseys verschrikkelijk lelijke heren sandalen.

Voorbeelden?

Twee varianten van de heren sandaal die nu in de winkel liggen. Zie je dat ze ons er proberen in te luizen!

heren sandaal

Earthkeepers City

heren sandaal

Po-Zu Sol Bruin