iphone-6-plusMet veel bombarie is er weer een nieuwe iPhone aangekondigd. Het toverwoord bij de iPhone 6 is “groot”. De reguliere iPhone 6 heeft al een veel groter scherm dan zijn voorganger, 4,7 inch. Maar dat is nog niets vergeleken met de 5,5 inch van zijn grote broer: de iPhone 6 Plus. Moet je direct naar de winkel rennen om de iPhone 6 Plus met abonnement te scoren? Of is deze veel te groot?

Groter dan groot

Het is inderdaad een joekel van een smartphone, die iPhone 6 Plus. Voor sommige zal het een verademing zijn, er werd al jaren geschreeuwd om een grotere iPhone. Anderen zullen het maar niks vinden, zich afvragend waar ze dat gigantische apparaat in godsnaam moeten laten. Hij zal zeker niet in elke broekzak passen. Wie dat belangrijk vindt kan beter afhaken.

Beleving wordt groter

Wie ermee kan leven dat de iPhone 6 Plus zo groot is, zal merken dat er ook vele voordelen aan kleven. De ervaring met een full HD 5,5 inch scherm wordt veel grootser. Video’s kijken is veel meer een belevenis en je zal ook veel meer in games gezogen worden. Een ander voordeel van zo’n groot scherm is dat je er meerdere dingen gelijk mee kunt doen. Handig voor zakelijk gebruik bijvoorbeeld.

Andere innovaties iPhone 6

Niet alleen de grootte is aangepast. Er zijn ook veel andere verbeteringen te bespeuren bij de iPhone 6. De camera, processoren en batterij leveren stuk voor stuk een betere prestatie. Een grote innovatie zijn de sterk verbeterde sensoren. Hiermee kan je je gezondheid monitoren en krijg je gedetailleerd inzicht in je dagelijkse fysieke activiteit.

Houdt je van groter en meer? Dan is de iPhone 6 Plus dé telefoon voor jou. Is hij jou wat te groot, dan kan je altijd nog voor de reguliere iPhone 6 gaan. Die kan praktisch alles wat zijn grote broer kan en past in bijna elke broekzak. Meer weten over de nieuwe iPhone? Lees nog meer reviews.