de kerstborrelBij veel grote bedrijven is het gebruikelijk om rond kerst of oud en nieuw een borrel te organiseren op locatie. Soms puur om te netwerken, soms om op een succesjaar te toasten en meestal allebei. De secretaresse krijgt vaak de taak om de locatie uit te kiezen, met als enige aanwijzingen dat het niet te duur en centraal gelegen moet zijn. In dit artikel een tip voor diegene die dit jaar de kerst/nieuwjaarsborrel mag organiseren.

Kerstborrel in Woudschoten

Kerstborrel Kapel Woudschoten Woudschoten is een hotel en conferentiecentrum in Zeist, dus centraal, op een bosrijk landgoed van 45 hectare. Behalve geschikt voor conferenties kun je er ook vergaderingen, symposia, seminars, trainingen, cursussen en familiebijeenkomsten houden. Woudschoten heeft het hele jaar door diverse aanbiedingen lopen, waaronder een ontspannen weekendje-weg arrangement, een buitengewoon-vergader arrangement en een ontmoet-je-familie arrangement. Ook deze kerst hebben ze een aanbieding lopen, namelijk die van een gratis feestzaal, bij boeking van een kerstarrangement op maat. Het arrangement bevat in ieder geval een kerstmenu met goede wijnen.

Je roes uitslapen?

hotelkamer Woudschoten

Het is bij Woudschoten ook mogelijk om na je kerstborrel er te blijven overnachten. Woudschoten conferentiecentrum is per 1 oktober 2011 niet voor niets van naam veranderd, het is zeker ook een hotel dat voorzien is van alle faciliteiten. Woudschoten beschikt over 140 hotelkamers die allen voorzien zijn van draadloos internet, eigen douche en toilet, telefoon en radio/tv. Een heerlijk ontbijtbuffet sluit het kerstarrangement af.