Trouwringen, verlovingsringen, familieringen en vriendschapsringen… Er zijn best wel veel redenen om een ring aan te schaffen. Maar tegelijkertijd is elke reden ontzettend speciaal. Dus moet de ring ook speciaal zijn. Vind je niet?

Ik vind dat zeker! Daarom was ik heel erg blij toen ik op de website van AllianceRingen zag dat je daar zelf je ring kunt ontwerpen. Zo weet je namelijk zeker dat je trouwring of relatiering heel bijzonder wordt en er niemand anders met hetzelfde model rondloopt. Dit is dus ook een goede tip voor jou!

Levenslange garantie op de verschillende materialen

De ringen van AllianceRingen zijn in meerdere materialen leverbaar. Natuurlijk zijn ze er in goud, te weten witgoud en geelgoud. Maar ook zilver is een optie, net als bi-color (goud en zilver ineen). Tot slot kun je nog kiezen uit titanium en de combinatie staal&goud.

Natuurlijk kun je bij AllianceRingen ook kiezen voor het gebruik van briljantjes in de ring. Ook bij het zetten van deze briljanten krijg je gegarandeerd de hoogste kwaliteit.

AllianceRingen levert bij elke ring namelijk een certificaat van echtheid. Dit certificaat geldt als bewijs van de hoogste kwaliteit van de ring. AllianceRingen geeft levenslange garantie op materiaal- en productiefouten. Dit betekent dat ze enorm zeker zijn van hun zaak. Dat geeft mij als consument een super goed gevoel over de kwaliteit van dit bedrijf!

Uitstekende service met optie tot nalevering

Stel je nu eens voor. Je hebt met veel plezier een mooi ontwerp voor je ring bedacht. Dat hebt je vervolgens laten uitvoeren in een van de verschillende materialen waarmee AllianceRingen werkt. En dan verlies je je ring! Doodzonde natuurlijk, maar kan gebeuren…

Gelukkig geeft AllianceRingen de garantie dat zij het model altijd kunnen naleveren. Dat geldt ook voor wanneer de maat van je vinger is veranderd en de ring niet meer lekker zit. Deze service is uniek aan AllianceRingen, want voor de meeste merken ringen is dit niet mogelijk!

Kortom, de klantvriendelijkheid van AllianceRingen is subliem. Samen met de hoge kwaliteit van de ringen maakt dat dit bedrijf tot een grote aanrader voor wanneer je weer een goede gelegenheid hebt om nieuwe ringen aan te schaffen!