Mannen hebben geen make-up, jurkjes of lang haar om zich mooier mee te maken. Een horloge is dan ook een belangrijk accessoire. Hebben de meeste vrouwen er een stuk of 4, mannen hebben meestal maar 1 horloge. Heb jij ook maar 1 horloge? Koop dan een horloge waar je lang mee doet en er goed uitziet!

Ik zie mannen vaak lopen met zo’n horloge lopen die net uit de grijp-automaat op de kermis lijkt te zijn gekomen. Nou hoef je van mij natuurlijk niks aan te nemen, maar ik geef je wel een tip mee: vrouwen letten op details, dus ook op je horloge!

Trendkleur Horloge Zomer 2011: Blauw

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee had wat de trendkleuren van deze zomer waren toen ik op zoek ging naar een mooi horloge. Ik had deze drie horloges al uitgekozen toen ik bij toeval terecht kwam op een site waar stond dat een van de trend-kleuren van deze zomer blauw is. Laten nou twee van de drie horloges die ik had uitgekozen blauw te zijn.. Zou mode zo onbewust werken, of is dit toeval?

Zoals jullie inmiddels van me gewend zijn plaats ik altijd wat van mijn favoriete producten met betrekking tot het onderwerp, in dit het geval het horloge, bij het artikel. Misschien is het je smaak niet, maar trendy en van goede kwaliteit zijn deze horloges in ieder geval wel!

champion heren horloge

Champion Heren Horloge

heren horloge breil

Breil New Globe Heren Horloge

esprit heren horloge

Esprit Heren Horloge