VerwendMijn neefje is 5 jaar en lijkt enorm op mij toen ik 5 jaar was. Ook in zijn gedrag heeft hij behoorlijk wat van mij weg en ook qua speelgoed heeft hij mijn smaak.

Alles wat  hard gaat vind hij interessant, evenals politieagenten, brandweermannen en koks (die laatste begrijp ik niet helemaal, zal wel aan zijn iets te dikke moederskant liggen).

Er is één groot verschil tussen hem en mij: hij is 5 jaar in 2012..

Skelter

SkelterWaar ik daarmee op doel is dat hij gewoon een skelter voor zijn verjaardag kreeg, terwijl ik het moest doen met een speelgoedautootje.

Het mag dan crisis zijn; dat is niet te zien aan de cadeau’s die hij om zijn oren geslingerd krijgt van iedereen.

Ik wilde spontaan dat ik weer een jongetje van 5 was toen ik zijn skelter zag. Het gevoel dat in me opkwam was er een die ik als kind vaak had bij het zien van iets wat ik heel graag wilde hebben, al was het nu dan maar voor 1,5 seconde ongeveer, ik was toch weer even 5. En hij was net zo enthousiast als ik, gelukkig maar.

Speelhuisje

BoomhutMijn neefje is heel lief, maar wel een beetje verwend. Dat is ook niet gek als je ziet wat er bij hem in de achtertuin staat: het speelhuis van hiernaast.

De skelter en het boomhuis komen allebei van Royal Toys in Abbenes. Bij Royal Toys hebben ze verschillende skelters en speelhuisjes staan. Royal Toys kun je zien als de intertoys voor de gegoede burgers..

Mocht je wat te besteden hebben, dan is het de moeite waard om er eens te gaan kijken, want ze hebben ontzettend mooie speelhuisjes, skelters en trampolines. Al moet ik ook niet overdrijven, want voor € 45 ,- kun je er ook al een leuke step of fietsje vinden.