plafondlamp d-signverlichting

plafondlamp d-signverlichting

Er komen misschien wat veel artikelen over zaken in en om het huis, ik ben met mijn hoofd de laatste tijd dan ook met bijna niets anders bezig dan zaken die met ons nieuwe huis te maken hebben. Onlangs waren we op zoek naar mooie verlichting voor in huis en het viel nog niet mee om verlichting uit te kiezen die we beiden mooi vonden..

Ruzie om een plafonnière

Ik zou het eigenlijk niet toe willen geven, maar ik had met mijn vriendin ruzie over welke plaffonières we nou zouden kiezen. Ze zou misschien denken dat het dan om belangrijker zaken helemaal de soep in loopt, maar dat valt mee. Onze plafonnière-onenigheid ging er om dat ik vond dat we net als ons hele interieur moesten kiezen voor strakke verlichting, terwijl mijn vriendin het juist een goed plan leek om die strakheid te breken met een enorm kitscherige kroonluchter. Nou kan mijn vriendin me op het gebied van aankleding veel aanpraten, maar een kroonluchter komt er bij mij niet in! Gelukkig heb ik haar ervan weten te overtuigen dat zo’n lamp echt niet past binnen ons interieur. Uiteindelijk was zij ook enthousiast over de plafondlampen boven dit artikel en die van hieronder:

plafondlampen design zwartbebop plafondlamp

Schipperen

Om mijn vriendin toch een beetje tegemoet te komen heb ik beloofd me niet te zullen bemoeien met de hanglamp op de slaapkamer, als ze maar niet voor een kroonluchter zou gaan. Meestal kan ik best vertrouwen op de smaak van mijn vriendin, dus ik ging ervanuit dat er wel iets leuks uit zou komen. Het blijkt dat wij qua smaak toch verder van elkaar verwijderd liggen dan ik dacht. Ze kwam namelijk aanzetten met onderstaande lamp. Ik wist niet of ik nou moest huilen of lachen. Ik denk dat ik komend jaar per ongeluk een keer dat ding aan diggelen stoot…
Para Dome hanglamp