STYLIGHT OnlineAls man verdwaal je al snel in de wereld van het online shoppen. Tegenwoordig zijn er zóveel webshops dat je bijna door het bos de bomen niet meer ziet. Zonde, want juist voor ons is online winkelen dé uitkomst als je niet van drukke winkelstraten houdt. Maar waar begin je nu als je op zoek bent naar die ene geruite blouse of die stoere spijkerbroek?

STYLIGHT zorgt voor licht aan het eind van de tunnel. Zij hebben namelijk de leukste webshops bij elkaar gezocht en gebundeld op één overzichtelijke website. Zo hoef je niet meer eindeloos te zoeken in de talloze webshops die het internet rijk is. Ideaal toch?

Merken in overvloed

Ook wij mannen zijn de laatste jaren steeds modebewuster geworden. De slonzige jeans en verwassen T-shirts zijn allang niet meer van deze tijd. Nee, de moderne man kleedt zich in stijl. Merken als Esprit en Jack en Jones springen hier mooi op in en bieden een ruime keuze aan spijkerbroeken, shirts, truien en meer.

Maar ook de wat extravagantere merken bieden de man eigentijdse kledingstukken die ook nog eens lekker zitten. Wist je bijvoorbeeld dat Desigual (precies, die van die dameskleding met soms iets te vrolijke kleuren en vreemde figuren) ook heel strakke en moderne mannenkleding heeft? Ook andere merken die vooral populair zijn bij vrouwen, zoals Vila en Vero Moda, bieden genoeg mogelijkheden voor mannen die er stijlvol bij willen lopen. Vanaf nu is er dus geen excuus meer om als man onverzorgd door het leven te gaan!