De Apple iPhone 4 is alweer de vierde iPhone sinds deze in 2007 werd geïntroduceerd door Apple. In vergelijking met de vorige modellen van de iPhone heeft het nieuwste model een design dat afwijkt van de vorige toestellen. Zo is de iPhone 4S slechts 9,3 mm dik. Heeft een hoogte van 115,2 mm een breedte van 58,6 mm en een gewicht van 137 gram.

Het materiaal wat gebruikt is voor de iPhone 4 is glas en staal. Het mobiele toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart met een opslag van 8, 16 of 32 GB. Toch zijn dit niet de belangrijkste veranderingen dat Apple heeft doorgevoerd. Met name op het gebied van software zijn er veel verbeteringen te zien bij de iPhone 4.

iPhone 4S 16 GB - zwart

De iPhone 4S is zonder twijfel een enorme toevoeging aan het prachtige Apple iPhone assortiment. Zo heeft deze de beste camera die ooit in een telefoon is geplaatst met een 8 Megapixel camera waarmee ook nog eens 1080p HD video opnames kunnen worden gemaakt. De iPhone 4S is nog sneller dan zijn voorganger, met een dual core A5 chip. Wat ook leuk is, is de toevoeging Siri spraakherkenning, jouw persoonlijke assistent. Bel of dicteer en Siri voert alles keurig voor je uit.

Tot slot biedt de Apple iPhone 4S twee keer zo snelle mobiele dataverbindingen met downloadsnelheden tot wel 14,4 Mbps.
Voor uitgebreide iPhone4 specificatie, kijk dan op de officiële website van Apple.