op vakantieMenigeen is de winter inmiddels helemaal beu. Een goede reden om er nog snel even tussenuit te gaan! Tips voor een last-minute weekendje weg in binnen of buitenland vind je in dit artikel.

Weg in eigen land

Fietsen en wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is ideaal om te wandelen en fietsen. Het heuvelachtige landschap leent zich ook prima voor mountainbiketochten. Op Groencentraal vind je 9 verschillende conferentiehotels in Utrecht. In de meeste ervan kun je ook prima als particulier overnachten. Vaak hebben ze in het weekend zelfs speciale aanbiedingen.

Bij hotel Woudschoten bijvoorbeeld,een van deze negen centra, hebben ze een speciale Paasaanbieding. Dit houdt een of twee overnachtingen, een culinair driegangen diner en een uitgebreide paasbrunch in. Je kunt ook alleen deze paasbrunch boeken. De brunch wordt op de 31e gehouden, op 1e paasdag dus.

Uit in Europa

Relaxen aan de Côte d’Azur

Het is ook daar nog niet zo warm als normaal voor deze tijd van het jaar, maar met een gemiddelde temperatuur van 18 graden Celcius is het er toch een stuk beter toeven dan hier. Bovendien brandt de zon er meer dan hier, wat de gevoelstemperatuur nog een beetje opkrikt.

In een klein dorpje genaamd Les Issambres staat een villa die een Nederlandse familie het hele jaart door verhuurt. De villa bestaat uit vier appartementen, die je los van elkaar kunt huren. Momenteel hebben ze een aanbieding lopen. Je krijgt 10% korting op de huur voor de periode tussen 30 maart en 1 juni 2013. Het voordeel is veel meer dan 10%, want de villahuur is sowieso in deze periode veel lager dan in het hoogseizoen. Deze en andere aanbiedingen vind je op de website van huurvillaappartement.