Design Meubels voor thuisDesign artikelen zijn mooi, maar helaas vaak ook niet te betalen. Je kunt ervoor kiezen om te investeren in één mooi designmeubel. Het designmeubel is dan dé blikvanger in je kamer. Maar er bestaan wel degelijk design artikelen die ook nog eens betaalbaar zijn. In dit artikel wat voorbeelden en tips.

Design Bureaulampen

design bureaulampMisschien staat je bureau ergens op een zolderkamertje, dan is een design bureaulamp misschien wat overbodig. Eerlijk is eerlijk, de meeste mensen schaffen designproducten toch aan om gezien en bewonderd te worden. Alhoewel een lust voor je eigen oog natuurlijk ook nooit weg is! Hoe dan ook, design bureaulampen heb je al vanaf een euro of € 40. Deze lampen taan mooi op je bureau, maar zeker ook op een dressoir of commode.
Het exemplaar van de afbeelding hiernaast is wat prijziger, namelijk € 71,69. Het handige aan deze lamp is dat hij een volledig draaibare arm heeft. Hierdoor is deze lamp ook perfect om bijvoorbeeld op een dressoir neer te zetten om iets in de buurt in de schijnwerpers te zetten (denk aan een schilderij, een beeld etc.) En hij ziet er natuurlijk mooi uit.

Design feautuil

designer feautuilDesign feautuils lopen in prijs op vanaf ongeveer € 100,- tot enkele duizenden euro’s per stoel. Heb je een klein budget, dan zou je nog eens op marktplaats of bij de kringloopwinkel kunnen kjken of er iets tussenzit wat je zoekt. Ga wel eerst langs om de stoel uit te proberen, want het kan zijn dat hij leuk is voor het oog, maar niet meer echt geschikt is om op te zitten.

Design TV-meubel

Design TV-meubelTv-meubels zijn bijna allemaal strakke design modellen. Mensen die daar niet van houden zetten de TV namelijk gewoon op een houten dressoir of iets dergelijks. Simpele modellen zijn bij zaken als IKEA te vinden. Niets mis mee. Wil je echter een model dat niet ook de buurman aan weerszijden ook in huis heeft dan kun je beter bij speciaalzaken gaan kijken. Bij Castelijn bijvoorbeeld hebben ze echt mooie design meubels van hoge kwaliteit. Reken wel: je betaald er ook wat voor.