Engelbert Strauss WerkkledijEerder dit jaar schreef ik al over online kledingwinkels voor mannen. Ben jij er inmiddels van overtuigd dat je prima online kunt shoppen? Dan heb ik goed nieuws: Engelbert-Strauss heeft nu namelijk zijn online shop in België geopend!

Daarom is online shoppen zo ideaal

Het grote voordeel van online winkelen is natuurlijk dat je er de deur niet voor uit hoeft. Vanuit je luie stoel of die comfortabele bank bestel je eenvoudig de kleding die je nodig hebt. En vaak heb je het binnen enkele dagen al in huis. Maar er zijn meer voordelen aan het online shoppen:

  • Je bent vaak voordeliger uit dan in een fysieke winkel, omdat er door de winkelier veel minder kosten gemaakt worden voor onder andere personeel. De prijzen zijn in webshops daardoor veelal lager dan in gewone winkels. Je bespaart er dus niet alleen tijd, maar ook geld mee.
  • Online winkels zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Je bent dus niet meer afhankelijk van koopavonden en koopzondagen en je hoeft ook je vrije zaterdag niet meer op te offeren om uren door de stad te slenteren. En door een ruime opslag en de modernste logistiek op meer dan 40.000 vierkante meter kan een webshop als Engelbert-Strauss je bestelling in de meeste gevallen direct verwerken. Vandaag bestelt, is dus vaak al de volgende dag in huis.
  • Je kunt je kleding op je gemak passen voor je eigen spiegel. Dus geen gedoe meer in te kleine pashokjes! Bestel gewoon meerdere maten en soorten van je kluskleding of nette overhemden en kijk thuis rustig welke maat jou het beste past. Terugsturen is vaak kosteloos en heel eenvoudig.

Ontdek de mogelijkheden op het internet

Zoals je ziet, biedt het online shoppen vele voordelen boven het echte winkelen in de stad. En aangezien steeds meer webshops ook over de grens hun winkels openen, kun je voortaan heel eenvoudig kleding bestellen in andere landen. Is het kledingstuk dat je zoekt niet in Nederland verkrijgbaar, dan vind je het dus vast wel over de grens. Zonder dat je er uren voor hoeft te rijden! En heb je soms toch zin om gezellig met je vrouw te gaan slenteren door de stad? Dan is een ritje naar Antwerpen of Brussel natuurlijk zo gemaakt.

Vrijetijdskleding