KlantcontactHet is altijd goed om als bedrijf te blijven ontwikkelen. Een van de manieren daarvoor is te blijven investeren in je personeel. Zo hebben wij onlangs een training gevolgd om nog beter te worden in het contact met klanten. Dat was een bijzonder leerzame ervaring!

Klantcontact verbeteren met de BRW Groep

Het contact met klanten is eigenlijk de spil van elk bedrijf. Want als je wilt verkopen, dan moet je je klanten interesseren en tevreden houden. Dat geldt voor élk bedrijf. Of je nou software maakt voor grote bedrijven of de overheid. Of online kleding verkoopt. Of een groothandel runt in onderdelen voor heftrucks.

De crux is dat de klant jouw bedrijf kan vinden en tevreden is. Dan heeft hij namelijk geen reden om naar een concurrent te gaan! De BRW Groep zijn specialisten in klantcontact. Zij bieden een training in klanttevredenheid die ervoor zorgt dat jouw bedrijf daar steeds beter en beter in kan worden.

De BRW Groep doet in principe twee dingen. Ten eerste analyseren zij de klantrelaties van jouw bedrijf door. Zij analyseren die op zoek naar verbeterpunten. Hier functioneert de BRW Groep eigenlijk als een consultant. Zij helpen jouw bedrijf beter te laten lopen.

Ruime ervaring door best practices

Daarna geven de specialisten van de BRW Groep die informatie weer door aan de relevante personen van jouw bedrijf. In deze training in klanttevredenheid trainen zij op twee punten. Ten eerste de verbeterpunten. Ten tweede op hoe dat weer doorgegeven worden aan iedereen in het bedrijf.

Wie is die iedereen? Iedereen die met klanten te maken heeft. Dus niet noodzakelijk de mensen van de backoffice, zoals de software ontwikkelaars. Maar wel de werknemers bij sales. En de telefonisten. Voor inbound & voor outbound. En iedereen die hierin een ondersteunende functie heeft.

Bijna iedereen heeft wel met klantcontact te maken! De BRW Groep helpt je door je hele bedrijf heen te trainen op betere prestaties. Hiermee verbeter je je bedrijf op een van de belangrijkste aspecten denkbaar: betere klantvriendelijkheid door beter klantcontact!