wat geef je haar cadeau
Altijd moeilijk om een cadeau voor een vrouw te kopen. Of het nu om je vriendin, je oma of je nichtje gaat, het blijft lastig. Vrouwen zelf zeggen dat ze zo makkelijk zijn en dat ze met elk cadeau blij ijn, maar dat geloof ik niet. Over smaak valt niet te twisten (cliché maar waar..), maar de meeste vrouwen zullen van onderstaande cadeau’s hun neus niet ophalen.

Cadeau 1: Dameshorloge

cadeau 1:  breil dameshorlogeVeel vrouwen krijgen graag sieraden cadeau. Houdt een vrouw niet van sieraden, dan heeft ze vaak nog wel een horloge, al is het alleen maar omdat het zo praktisch is. Dan kun je met een horloge als cadeau dus al bijna niet meer mis gaan. Hoogstens je gekozen uitvoering kan buiten haar smaak vallen, maar bewaar de bon en dat probleem is opgelost. Bovendien heb je horloges in elke prijsklasse, dat maakt het voor iedereen een te betalen cadeau. Ze zal het in ieder geval waarderen dat je niet voor de bon cadeau bent gegaan!

Cadeau 2: Parfum

Cadeau 2 Givenchy OrganzaParfum lijkt altijd een gevaarlijk cadeau, omdat het gokken is of de geur in de smaak valt. Toch hoeft het niet zo’n risico te zijn om parfum cadeau te doen als je weet welk parfum ze graag draagt. Je zou haar een keer kunnen zeggen dat ze lekker ruikt (moet je wel wat ruiken natuurlijk!) en vervolgens kunnen vragen welk luchtje ze op heeft. In de parfumerie kun je vragen welke parfums er in dezelfde geurklasse vallen. Grote kans dat die parfums bij haar ook in de smaak zullen vallen! Bewaar de bon en vraag om een monstertje voor bij je cadeau, dan kan ze eerst kijken of de geur haar bevalt.

Cadeau 3: Kookboek

cadeau 3: een kookboek
Deze laatste cadeau tip is niet ongeëmancipeerd bedoeld, een kookboek is gewoon een veilig en leuk cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Kom niet aanzetten met een basiskookboek of een dieet kookboek, want zo’n cadeau kan overkomen als een belediging. Kies voor een boek dat er mooi uitziet, dan zal ze je cadeau zeker waarderen.