woning-inrichten

De tijd dat het inrichten van je woning duizenden euro’s kostte is voorbij. Er zijn tegenwoordig genoeg goedkope winkels die stijlvolle meubels en woonaccessoires verkopen voor een heel zacht prijsje. Je zithoek volledig restylen voor een paar honderd euro is tegenwoordig hartstikke gemakkelijk. Een paar handige tips!

Zelf maken is zó 2016

Zelf creatief zijn bij de inrichting van je interieur is natuurlijk van alle tijden, maar anno 2016 zien we het steeds vaker. Het scheelt je bovendien een hele hoop geld. We zien steeds vaker tafeltjes van pallets, tv-meubels van betonblokken en hanglampen van sapflessen of aardappelmandjes.

Het grote voordeel van zelf meubels en aankleding maken is natuurlijk dat het hartstikke goedkoop is. Maar het is natuurlijk extra cool dat je een uniek meubel hebt wat niemand anders waar dan ook ter wereld in huis heeft. Laten we wel eerlijk zijn: de pallettafels en wandplanken van steigerhout hebben we nu wel gezien. Hoe creatiever hoe beter dus!

woning-lampen

Hippe discounters

Heb je de wooncollectie van Xenos al eens bekeken? Hartstikke “van deze tijd” en helemaal niet duur. We begrijpen het als je een eyecatcher in huis wilt hebben van een tof merk, maar het gros van je meubeltjes en accessoires kun je voor een heel mooi prijsje bij Xenos kopen. Andere winkels die “op de goede weg” zijn wat betreft interieur vinden we Kwantum en Blokker.